+31 85 201 8 777

Welkom op onze webshop!

Chloorpompen

Het doseren van chloor kan natuurlijk met de hand maar is veiliger en gemakkelijker met een doseerpomp geschikt voor chloor. Er zijn diverse typen chloorpompen verkrijgbaar; handmatig instelbare, automatisch geregelde, of aangestuurd vanuit een PLC.

Chloor doseren met een slangenpomp

De VPER slangenpomp is een budget oplossing voor het verpompen van lichte chloorconcentraties op een lage druk. De pomp is handmatig instelbaar en kan eventueel geschakeld worden op de voedingsspanning. Het is belangrijk om de slijtage van de peristaltische slang in de gaten te houden en deze op tijd te vervangen. Niet geschikt voor continu gebruik.

Chloor doseren met een membraanpomp

De membraanpompen van Emec zijn bijzonder geschikt als chloorpomp en worden dan ook vaak gebruikt voor deze toepassing. De standaard PVDF pompkop en slangen zorgen voor een zeer hoge resistentie tegen chloor zodat men ook de hogere concentraties chloor doseren kan. De hoge maximale druk en de nauwkeurig te regelen volumestroom maken deze pompen uitermate geschikt voor deze taak. 

Zoekt u een handmatige uitvoering? Dan is de V serie prima geschikt. Voor een volledig automatische regeling kunnen we u de K serie van harte aanbevelen.

Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neemt u dan vooral contact op met ons!

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Privacy statement