+31 85 201 8 777

Welkom op onze webshop!

Doseerpompen en toebehoren

Een goede doseerpomp is van essentieel belang in veel processen. Vandaar is het zeer belangrijk de juiste doseerpomp te kiezen. Dit kan soms lastig zijn. Wij helpen u graag met de keuze voor een voor u geschikte doseerpomp. Doordat we niet gebonden zijn aan een specifiek merk is het vrijwel altijd mogelijk een geschikte doseerpomp aan te bieden. Uiteraard met de optimale prijs/kwaliteit verhouding.

Heeft u een doseerpomp nodig? Mail ons uw aanvraag hier. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 085-201 8 777.

Op deze pagina vindt u een kleine selectie van de beschikbare doseerpompen. Onze uitgebreide webshop voor membraandoseerpompenvindt u hier. Slangenpompen verkopen we via deze webshop.

Welke typen doseerpompen hebben wij in ons assortiment?

Op onze webshop vindt u slangenpompen en membraandoseerpompen van diverse fabrikanten. Soms is een slangenpomp het meest geschikt, terwijl er ook diverse toepassingen zijn voor een membraandoseerpomp. Slangenpompen zijn bijvoorbeeld zeer goed geschikt voor de pharma en/of voedingsmiddelen industrie. De slang laat zich vaak makkelijk wisselen waardoor steriel (food grade) gewerkt kan worden.

Bij koelwaterbehandeling, zwembadwater behandeling en binnen de industrie worden vaak membraanpompen ingezet. Een groot voordeel is dat ook de goedkopere membraanpompen geschikt zijn voor continue gebruik; iets wat bij slangenpompen enkel bij de duurdere varianten mogelijk is.

Membraan doseerpompen

De membraandoseerpompen die u vindt op onze website zijn van Emec. Deze italiaanse firma heeft zich de afgelopen 35 jaar goed in de markt weten te positioneren door het leveren van membraanpompen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De range loopt van eenvoudige, handmatig in te stellen doseerpompen tot multifunctionele, extern aan te sturen membraanpompen welke perfect passen in een industriële omgeving, zoals de KMS serie en de Emec Prius serie.

Klik voor onze membraandoseerpompen shop!

 

Slangenpompen

Wanneer u een slangenpomp wenst kunnen we u voorzien in een aantal merken: 

Watson Marlow

Watson Marlow levert zeer hoogwaardige slangenpompen voor inzet in o.a. medische sector, pharma etc. Voor de industrie is de Qdos serie ontwikkeld: een extern aan te sturen doseerpomp welke zeer geschikt is voor continue gebruik. 

Albin ALP slangenpompen

Albin levert sinds jaar en dag de ALP slangenpompen. Midden tot hoge flow slangenpompen van industriële kwaliteit. Het feit dat de slangen door Albin zelf worden geproduceerd maakt dat een zeer brede range leverbaar is. Ook food grade is voor de ALP serie geen probleem.

SEKO

Seko is een zeer bekende producent van slangenpompen en membraandoseerpompen. Hoge kwaliteit, goede prijs en snelle levering zijn steekwoorden waar SEKO voor staat.

Microdos

Het Italiaanse Microdos heeft slangenpompen die veel worden ingezet bij zwembadwaterbehandeling. Daarnaast worden deze doseerpompen worden tevens veel ingezet als OEM doseerpompen in zeer diverse installaties

Klik voor onze slangenpompen shop!

 

 

 

Slangenpompen

Membraandoseerpompen

Specifieke doseerpompen

Controllers

Sensoren

Complete oplossingen

Privacy statement